El meu poble

El meu poble

sábado, 30 de octubre de 2010

REMULLADA A BARRAQUES DE GIRONA

Nit de dissabte amb aiguat inclòs.


Ahir dia 30 d'octubre, milers de persones assistien a la festa major de Girona. La betllada fou animada per  grups de primer nivell com els valencians "Obrint pas" i "La Màquina", una banda formada per membres de Banda Bassotti, Kortatu, o Burman Flash. A part d'això, les barraques situades al voltant de la Plaça de la Copa del Parc de la Devesa també feien sonar les seves músiques. Estils per triar i remenar, de tots els gustos. Malgrat això, entre les 3 i les 4 de la matinada, ha començat a ploure i la meitat de la gent que voltava per allà han hagut de marxar. La pluja ha fet escombrada.


Entre les 3 i les 4 de la hora nova, ha començat a caure quatre gotes de res, fins que aquesta ha esdevingut  molestosa, i la gent ha començat a tapar-se el cap amb objectes com jaquestes, mocadors, etc. Al final ha acabat caiguent un aiguat.


Un altre fet d'ahir, és el canvi d'hora. A les 3 de la matinada havíem de posar els nostres rellotges una hora en retràs. És a dir, quan tocaven les 3, havíem de posar que eren les 2. Avui senyors i senyores, dormirem una hora més!!! 








Demà diumenge 21 a la nit, vindran grups com "La banda del surdo", i "No water please" I mai millor dit! 

1 comentario: