El meu poble

El meu poble

lunes, 10 de enero de 2011

Messi guanya la Pilota d’Or

Messi amb el trofeu a les mans










Lionel Messi és el jugador més jove de la història que repeteix amb la Pilota d’Or i agraeix aquest premi als barcelonistes i als argentins, i a tots els que li han permès estar en la gala celebrada al Palau de Congressos de Zuric i així poder ser considerat el millor futbolista del 2010, any en què el Barcelona s’ha coronat com un dels millors equips del món. Pep Guardiola ha estat qui li ha entregat la Pilota daurada.

Espanya com a vencedora del Mundial s’esperava que Xavi o Iniesta s’endugués el guardó.  El jugador de 23 anys tampoc s’esperava sentir el seu nom després que el seu entrenador obrís el sobre que contenia el nom del guanyador. La paraula "sorpresa" ha estat la més utilitzada pels mitjans de comunicació en assabentar-se'n de la notícia.

Xavi Hernández amb el 16,5% dels vots i Andrés Iniesta amb el 17,4 % s’han quedat amb la mel a la boca. Tot i així s’alegren pel seu company d’equip i l'han acompanyat al podi. El davanter argentí ha alçat el guardó atorgat per la revista France Football, amb un somriure a la boca i mirant al cel. 
Els tres finalistes han destacat la important tasca realitzada per La Masia, el centre on foren preparats de petits.


Un altre premi ha estat per el millor entrenador, i aquest vacil·lava entre Pep Guardiola, José Mourinho i Vicente del Bosque i al final ha estat “Mou” qui l’ha obtingut. 




També s’ha entregat el premi a la millor jugadora de l’any, i aquest ha estat per la brasilera Marta. Les altres dues candidates eren Fatmire Bajramaj i Birgit Prinz, les dues d’Alemania.

No hay comentarios:

Publicar un comentario