El meu poble

El meu poble

lunes, 10 de enero de 2011

Xavi, Iniesta o Messi?

Els tres jugadors del Barça, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Lionel Messi, són els seleccionats per a obtenir la Pilota d’Or al millor jugador de l’any passat.



Xavi
La gala de la Pilota d’Or, que la FIFA celebra avui dia 10 de gener al Palau de Congressos de Zuric, es convertirà en l’alegria del Futbol Club Barcelona, que de fet ja la és. Un d’aquests tres futbolistes blaugrana serà guardonat en funció dels vots que rebi dels capitans i entrenadors de les seleccions nacionals i dels periodistes especialitzats. Guanyi qui guanyi, el premi anirà cap a casa.


Iniesta
Perquè la gala no afecti la preparació del partit de Copa del Rei de dimecres que serà contra el Betis, el FC Barcelona ha programat un viatge llampec a Zuric en col·laboració amb la FIFA, que li ha cedit dos avions amb destinació a aquesta ciutat suïssa.

L’enlairament ha estat efectuat aquest matí i la tornada serà en finalitzar la cerimònia de lliurament de premis.



Messi
A més de la Pilota d'Or, s'entregaran 7 premis més, entre ells el de millor entrenador del món al qual aspiren Pep Guardiola, Vicente del Bosque y José Mourinho.







I l'Onze de l'Any queda format per: Casillas; Maicon, Piqué, Lucio, Puyol; Sneijder, Xavi, Iniesta; Cristiano Ronaldo, Messi y Villa.


Valdés
El porter del Barça, Víctor Valdés, voldria que es repartíssin tres pilotes d’or, i diu que es sentirà orgullós de qualsevol que la guanyi. Tot i així té predilecció pel seu amic Andrés.

En breus sabrem qui és el canterà millor jugador del 2010...

No hay comentarios:

Publicar un comentario