El meu poble

El meu poble

domingo, 9 de enero de 2011

Pichi Alonso i Víctor Muñoz fan presència en una entrega de premis futbolístics a la UAB

Els ex jugadors de futbol i entrenadors van oferir ahir, dia 22 de desembre, una conferència a l’aula magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació










Els blaugranes Ángel “Pichi” Alonso i Víctor Muñoz van fer presència a la entrega de premis de la primera edició de la Lliga de futbol de la Facultat de Ciències de la Comunicació. La competició, que englobaria el primer semestre dels alumnes competidors, ha constat en la combinació de partits de futbol i un treball comunicatiu. Cada equip ha creat la seva pròpia pàgina web on ha anat fent la crònica dels seus partits incloent-hi algunes imatges.

Amb un total de nou equips aquesta lliga ha estat duta a terme amb gran èxit i amb un final victoriós del “Atlético Che Guevara”. A la vegada que un integrant d’aquest equip, Santiago Tejedor, obtingué el premi de “pichichi” de La Lliga.
Un altre dels premis guardonats fou el de “l’esportivitat”, atorgat a las “Champiñones”, l’únic equip format tant sols de noies. El “Recreativo de Juerga” fou premiat per la confecció del millor blog amb el millor seguiment dels partits, i l’equip “Aston Birra” per tenir la millor afició.
Un últim premi inesperat fou pel director de la Vila Universitària, Claudio Montefuso, per tal d’agrair la seva col·laboració i confiança en el projecte. Cal dir que el terreny de joc era el camp de futbol de la Vila.

Atlético Che Guevara amb Pichi i Muñoz


Víctor Muñoz elaborà un discurs en el qual recolzava la idea de “coalició esportiva” i també explica quant n’és d’important la comunicació entre els jugadors d’un equip i el seu entrenador, posant de clar exemple a Pep Guardiola, entrenador actual del Futbol Club Barcelona. Tot i així contrasta que Guardiola va “començar la casa per la taulada”, sense gens d’experiència, i que la sort ha estat un factor decisiu del seu èxit. “L’aprenentatge continuu és la clau en l’èxit d’un mateix i va lligat amb la millora personal i professional”, aconsellà Pichi Alonso als futurs comunicadors presents en el públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario